Een nieuw thema voor je Lightspeed webshop

Bij Growww tillen we Lightspeed webshops naar een hoger niveau door het ontwikkelen van nieuw thema. In onze aanpak combineren we de kracht van bestaande Lightspeed thema's met een maatwerk ontwerp en eventueel custom functionaliteiten. Hierdoor profiteer je van een effectieve basis, een snelle oplevering Ć©n een effectief, uniek design. Inmiddels hebben wij al voor meer dan 60 klanten een nieuw of verbeterd Lightspeed thema mogen verzorgen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over een uniek Lightspeed thema of webshop? Lees dan verder!

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! šŸ˜

Een vernieuwde webshop,
zonder poespas

Een thema zorgt voor een snelle en efficiƫnte basis voor jouw webshop. En op deze basis bouwen wij weer verder! Allereerst maken wij een uniek en effectief design dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Vervolgens gebruiken wij een thema waar wij extra maatwerk aan toevoegen, zodat jij een webshop hebt met alle functionaliteiten die jij wenst. Met oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw Lightspeed thema niet alleen de aandacht trekt, maar ook converteert!

Hieronder vind je onze Lightspeed design pakketten, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk ;).

Re-design

vanaf ā‚¬ 5.250

We ontwerpen een nieuwe homepage, richten het thema in op een ontwikkelomgeving en zorgen voor de realisatie van het UX design. Bij dit pakket gebruiken we zo veel mogelijk bestaande elementen binnen het thema.

 • UX Design
 • Thema inrichting
 • 12 uur Front-end development
 • Livegang checklist
 • 3 maanden service & support
 • Thema content vullen
 • Custom Datalayer
Ik heb interesse in dit pakket

Re-design Premium

vanaf ā‚¬ 10.250

We maken een UX design van de homepage, collectiepagina en productpagina en zorgen voor de complete realisatie hiervan. Volledig op maat, met betrokkenheid van onze marketing- en conversiespecialisten.

 • UX Design van alle weergaven
 • Thema inrichting
 • 36 uur Front-end development
 • Livegang checklist
 • 3 maanden service & support
 • Thema content vullen
 • Custom Datalayer
Ik heb interesse in dit pakket

Daag ons uit!

in overleg

Heb je een uitdaging die niet binnen een van onze pakketten past? We denken graag met je mee en maken een voorstel op maat.

Ik heb interesse in dit pakket

De aanpak voor een nieuw Lightspeed thema

maandag 22 juli
Kennismaking
Onze passie ligt bij mensen met een hart voor de zaak die, snel Ć©n voordelig, eigentijds willen ondernemen. We leren je bedrijf graag kennen!
donderdag 25 juli
Voorstel
Je ontvangt een vrijblijvend voorstel op maat, op basis van een van onze pakketten en de bijbehorende marketingwerkzaamheden.
maandag 5 augustus
Kick-off
We gaan samen sparren over de online groei van jouw bedrijf. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Hoe onderscheid jij je van de concurrenten rest? Wat wil je uitstralen? Op basis hiervan gaan we aan de slag.
maandag 19 augustus
UX Design
Op basis van de briefing die we tijdens de kick-off maken, gaat onze UX Designer aan de slag met een vet ontwerp. Op dit ontwerp kunnen jullie uiteraard feedback geven. Na akkoord gaan we verder ;)
maandag 2 september
Thema-instellingen
Nadat we het design hebben afgerond kunnen we aan de slag met de thema-instellingen. Denk hierbij aan afbeeldingen, kleuren, knoppen en meer. Dit doen we binnen een nieuwe ontwikkelomgeving.
woensdag 11 september
Start development
Als we allemaal tevreden zijn met het nieuwe design, gaat ons team aan de slag met de technische realisatie van het nieuwe thema.
donderdag 10 oktober
Oplevering & Livegang checklist
Tijd voor de oplevering en onze livegangchecklist. Uiteraard lopen we het resultaat eerst nog even samen door, zodat alle lichten op groen staan om te knallen! We richten de meetbaarheid in en optimaliseren waar nodig.
maandag 21 oktober
Klaar voor de start
Tot slot zetten we het nieuwe thema over van de ontwikkelomgeving naar jouw bestaande Lightspeed omgeving. Met Ć©Ć©n druk op de knop en zonder migratiestress staat jouw nieuwe design live. Dat vieren we natuurlijk met een lekker taartje ;).

Maak je opdracht compleet met onze aanvullingen

Door onze productgerichte benadering houd je grip op de uitvoer, lekker duidelijk. Hieronder vind je de meest gekozen aanvullingen op onze Lightspeed pakketten, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk ;).

Re-branding

Onze visual designers gaan graag voor je aan de slag. Dat kan een nieuwe huisstijl zijn op basis van een uitgebreid proces, maar ook "gewoon" een verfrissing van je bestaande huisstijl.

SEO Boost

Onze SEO specialisten weten als geen ander hoe ze de nieuwe Lightspeed webshop moeten laten scoren. Bijvoorbeeld met het herzien en implementeren van een nieuwe menustructuur of zorgvuldige SEO migratie.

E-mail marketing

Lightspeed en Reloadify, een perfecte match! Alleen nog een vakkundige strategie van onze e-mail specialisten en jouw bedrijf is er klaar voor om meer omzet te genereren uit je bestaande klantenbestand.

Server side Tagging

De komende jaren verdwijnen de zogeheten third party cookies. Hierdoor wordt het een stuk lastiger om websitegedrag te meten. Kort gezegd weet je hierdoor niet meer wat je gebruikers doen. Gelukkig is het mogelijk om met Server Side Tagging, cookies veilig Ć©n legaal op te slaan op een eigen server. Zo zorg je ervoor dat je nog steeds nauwkeurig data kunt blijven verzamelen.

Ready to
Growww?

Wij bieden een volledig pakket aan diensten waarmee jij je online activiteiten gewoon, goed geregeld hebt. Tegen een voordelige prijs Ć©n op een manier die bij jou past. We vertellen je graag meer!

Of bel direct naar 0548 227600

Belang van een goed ontworpen en ingericht Lightspeed thema

Een goed design vormt de kern van een succesvolle webshop en speelt een belangrijke rol bij een positieve gebruikerservaring van jouw (toekomstige) webshop. Het is niet alleen een visuele presentatie van jouw bedrijf of merk, maar een goed design is bijvoorbeeld ook belangrijk om vertrouwen op te bouwen, de conversie te verhogen en de algehele tevredenheid van je klanten te verbeteren. Een aantrekkelijk en functioneel design zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door jouw webshop kunnen navigeren, waardoor de kans op een transactie toeneemt.Ā 

Door een combinatie van een esthetisch, gebruiksvriendelijk en effectief design leggen we de basis voor een webshop die niet alleen de aandacht trekt, maar ook resultaten oplevert.Ā 

Voordelen van een Lightspeed thema design

Een thema is in feite een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen en inrichten. Denk hierbij aan het aanpassen van kleuren, afbeeldingen en andere diverse instellingen.

Snelle implementatie

Een Lightspeed thema biedt een kant-en-klare oplossing, waardoor je snel kunt starten met je webshop. De efficiƫnte structuur en vooraf gebouwde functionaliteiten verminderen de ontwikkeltijd aanzienlijk.

Kostenbesparing

Doordat Lightspeed thema’s een solide basis vormen, bespaar je op de ontwikkelingskosten die anders zouden worden besteed aan het opbouwen van een webshop vanaf nul. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor ondernemers.

Bewezen functionaliteiten

Lightspeed thema’s zijn uitgerust met bewezen functionaliteiten die essentieel zijn voor e-commerce, zoals geĆÆntegreerde betalingsgateways, een gebruiksvriendelijk winkelwagentje en responsieve ontwerpen. Deze functies zijn ontwikkeld en getest met oog op optimale prestaties.

SEO-vriendelijkheid

Lightspeed thema’s zijn ontworpen met SEO in gedachten. Ze bieden structuren en mogelijkheden om jouw webshop goed te laten presteren in zoekmachines, wat essentieel is voor het aantrekken van organisch verkeer.

Wat houdt Lightspeed Thema Design in?
Lightspeed Thema Design is het proces waarbij we een uniek ontwerp creƫren voor jouw Lightspeed webshop binnen de kaders van een bestaand thema. We combineren creativiteit met efficiƫntie om een aantrekkelijke en functionele online winkelervaring te realiseren.
Waarom zou ik kiezen voor Lightspeed Thema Design door Growww?
Bij Growww combineren we de kracht van bestaande Lightspeed thema's met maatwerk ontwerp. Hierdoor profiteer je van een snelle oplevering, uniek design en continue ondersteuning van ervaren specialisten.
Hoe verloopt het proces van Lightspeed Thema Design?
Ons proces begint met een kennismaking, gevolgd door het maken van een passend en effectief design. Vervolgens richten we het thema in en gaan we aan de slag met de front-end van jouw nieuwe Lightspeed thema. De laatste stap is het grondig testen en het doorlopen van een livegangchecklist, waarna jouw nieuwe webshop live kan!
Wat is het verschil tussen Lightspeed Thema Design en maatwerk Lightspeed webshop?
Bij Lightspeed Thema Design behouden we de basisstructuur van een bestaand thema en passen dit aan met uniek ontwerp. In tegenstelling tot een volledig aangepast thema biedt deze benadering een snellere oplevertijd, terwijl we toch een op maat gemaakte uitstraling creƫren.
Bieden jullie ook doorlopende ondersteuning na de oplevering van het Lightspeed thema?
Ja, onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. We staan altijd klaar voor doorlopende ondersteuning, optimalisaties en eventuele vragen die je hebt over jouw Lightspeed webshop.