Lightspeed webshop specialist

Ga je starten met een webshop of ben je klaar voor de volgende stap? Als Lightspeed Platinum partner hebben wij alle kennis om jouw webshop een flinke boost te geven.

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! 😁

Waarom kiezen voor Lightspeed?

Lightspeed is niet zomaar een e-commerce platform; het is een complete oplossing die ontworpen is om met je bedrijf mee te groeien. Of je nu een start-up bent of een gevestigde naam, Lightspeed biedt krachtige tools voor voorraadbeheer, sales, en klantrelaties, allemaal vanuit één centraal systeem. Het platform is gebruiksvriendelijk, biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en is geoptimaliseerd voor zowel snelheid als SEO, wat essentieel is voor het maximaliseren van je online zichtbaarheid en verkoop.

Van bouwen tot boosten

Wij stoppen niet bij het opleveren van je Lightspeed-webshop. Wij smelten jouw online marketingstrategie samen met de technische kant van je webshop. Dit onderscheidt ons van andere partijen. Dankzij onze grondige kennis van SEO en SEA zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen online is, maar ook daadwerkelijk verschijnt in de zoekresultaten van jouw doelgroep. Ons complete pakket bevat strak design, perfectionistische ontwikkeling en een actief marketingplan dat direct vanaf de livegang bijdraagt aan jouw groei. Met Google Analytics standaard in onze toolkit, geven we je inzicht in het gedrag van je bezoekers en optimaliseren we je strategie voortdurend.

Lightspeed C-series

Lightspeed, eerder bekend als SEOshop, is een gebruiksvriendelijk SaaS-platform waarbij technisch alles voor jou geregeld is. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het technische gedoe. Afhankelijk van jouw behoeften, kun je kiezen uit drie abonnementstypen die je ook tussentijds kunt upgraden. We kunnen zelfs het contract en contact met Lightspeed voor je regelen. Benieuwd of Lightspeed bij jou past? We adviseren je graag over de beste optie voor jouw bedrijf.

Lightspeed & Growww

Kies je voor een Lightspeed Webshop van Growww, dan kies je voor een partner die kwaliteit, ervaring en expertise in huis heeft. We bouwen niet alleen je webshop; we zorgen dat deze scoort. Van SEO tot e-mailmarketing en advertising, verwacht een complete service die jouw webshop helpt groeien. We bieden drie gestandaardiseerde pakketten, maar staan altijd klaar voor maatwerkoplossingen.

Onze specialisten

Matthijs
Lightspeed specialist
Bryan
Projectmanager
Job
UX Designer
Elsemiek
Developer
  • Lightspeed webshop
  • Online marketing

BikeSuperior

  • Lightspeed webshop

Skottsberg

  • Lightspeed webshop
  • Online marketing

Geluidsisolatie Deal

Ready to Growww?

Wij bieden een volledig pakket aan diensten waarmee jij je online activiteiten gewoon, goed geregeld hebt. Tegen een voordelige prijs én op een manier die bij jou past. We vertellen je graag meer!

Of bel direct naar 0548 227600

Ontdek alle voordelen van een Lightspeed webshop

Koppel gemakkelijk online marketing

Via een Lightspeed webshop is het zeer eenvoudig om jouw online marketing in te zetten en zo potentiële klanten te bereiken via diverse kanalen. Zo koppel je gemakkelijk social media kanalen, zoals Pinterest, Twitter, YouTube en Instagram. Ook zitten er ingebouwde SEO-tools in een Lightspeed webshop gebouwd, waardoor je gemakkelijk meer organisch verkeer kunt genereren. Ook kun je eenvoudig in contact blijven met jouw klanten via e-mails en nieuwsbrieven. Koppel daarnaast ook je online marketing tools aan de Lightspeed shop, zoals Google Analytics en Google Search Console.

Lightspeed betalingen

Bied jouw klanten met Lightspeed eCom een ruime keuze in betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, Bancontact, Paypal, Afterpay, Credit Card,etc. Dit alles regel je simpel en snel vanuit de gebruiksvriendelijke Lightspeed eCom backoffice. Na betaling van de klant in jouw Lightspeed webshop ontvang je het geld binnen twee dagen op je rekening.

Houd de data bij!

Lightspeed eCom biedt jou via een dashboard de nodige data van jouw webshop, waarin je jouw verkopen makkelijk volgt met verkooprapporten, aantal bezoekers kunt inzien en wat jouw omzet is. Met data houd jij alle percentages en bedragen tot achter de komma bij van jouw Lightspeed webship, zodat je alles op een rijtje hebt.

Een Lightspeed webshop is snel en gebruiksvriendelijk

Eén ding waar Lightspeed echt in uitblinkt is de snelheid, schaalbaarheid, beheersbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid. Het is geschikt voor zowel klein als grootbedrijf en is overal aan te koppelen. De meeste populaire integraties kun je gemakkelijk koppelen aan jouw Lightspeed webshop door de honderden integraties die al beschikbaar zijn. Denk aan Mollie, Exact, PostNL, Google Shopping en dropshipping partijen!

Én aangezien het een SAAS (Software as a Service) oplossing is hoef je je niet meer druk te maken om hosting, beveiliging, support en tezamen is dit erg kostenefficiënt!

Eenvoudig voorraadsysteem

Met de voorraad tools van Lightspeed eCom bespaar je kosten en genereer je meer winst op al jouw verkoopkanalen. Zo regel je gemakkelijk jouw voorraad door middel van een import en weet je precies wat jouw voorraad is. Je hebt een eenvoudige link tussen de voorraad in jouw fysieke winkel en de Lightspeed webshop en je ontvangt automatisch bericht van Lightspeed wanneer je een bestelling klaar moet maken. Daarnaast exporteer en importeer je erg gemakkelijk productdata middels spreadsheets.