Shopify Webshop

Niet alle Shopify shops zijn hetzelfde, zeker niet die van Growww. Wij stappen af van de standaard en zetten jouw unieke visie centraal, wat resulteert in een webshop die echt opvalt.

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! šŸ˜

Wat we doen met Shopify

Shopify is wereldwijd een topkeuze voor e-commerce platforms. Het biedt alle essentiĆ«le tools om een online winkel te starten, te beheren en succesvol te laten groeien. Productbeheer, betaalopties, marketingtools ā€“ Shopify biedt een compleet pakket. Maar het echte verschil maken we met hoe wij Shopify gebruiken.

Onze aanpak met Shopify

Wij laten de standaard Shopify thema’s links liggen. Ons team bouwt jouw webshop op basis van Growww.base, ons eigen ontwikkelde basis thema. Dit geeft ons de vrijheid om technisch uitstekende en uniek vormgegeven webshops te creĆ«ren die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Design en development

Het begint allemaal met het designproces waar jouw visie de leidraad vormt. We vertalen dit naar een functionele en esthetisch aantrekkelijke webshop. Elk project wordt nauwkeurig getest door ons team ā€” niet Ć©Ć©n, maar twee keer, om absolute kwaliteit te garanderen.

Shopify vs Lightspeed

Hoewel andere programmaā€™s zoals Lightspeed ook vele voordelen bieden, biedt Shopify ons meer vrijheid in design en maatwerk. Dit stelt ons in staat om rijker gevulde productpaginaā€™s te creĆ«ren die jouw webshop onderscheiden van de rest.

Ons team

Mike
SEO & Klantmanagement
Bryan
Projectmanager
Nick
Developer
Patrick
Eigenaar

Ready to Growww?

Wil je een Shopify webshop die net zo ambitieus is als jij? Bij Growww zijn we klaar om met jou aan deze reis te beginnen. Laten we samen jouw online succesverhaal schrijven!

Of bel direct naar 0548 227600