Maatwerk WordPress website

Elke ondernemer wil een stabiele, gebruiksvriendelijke website die niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijft presteren. Bij Growww snappen we dat als geen ander. Onze aanpak belooft een technisch sterke website, volledig in jouw beheer. Je kunt alles zelf aanpassen, zonder afhankelijk te zijn van ons. En mocht je toch ondersteuning nodig hebben, dan staan we direct voor je klaar. Zo is je website altijd geregeld: eenvoudig, betrouwbaar en zonder poespas.

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! 😁

Jouw visie, onze missie

Wij leveren geen standaardoplossingen; onze websites zijn maatwerk die perfect aansluiten bij jouw unieke boodschap. Het proces start met het zorgvuldig ontwerpen van een designconcept, dat we net zo lang finetunen totdat we samen trots zijn op het resultaat. Vervolgens transformeren we dit design in een technisch stabiele en betrouwbare website met rake teksten. We verzekeren je dat het eindresultaat niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook een solide basis vormt voor jouw toekomstige online succes.

Original

vanaf € 5.500

Een vette website die je eenvoudig zelf kan beheren, inclusief goede support en betrouwbare hosting. Zo is je website altijd geregeld: zonder poespas.

 • Homepage
 • Dienst / product overzicht
 • Nieuws overzicht
 • Contactpagina
 • Contentbuilder
Ik heb interesse in dit pakket

Premium

vanaf € 10.500

Een complete website op maat die perfect aansluit bij jouw unieke boodschap. Op basis van een verrassend design bouwen we een technisch stabiele en betrouwbare website die je gemakkelijk zelf kan beheren

 • Templates op maat
 • Uitgebreide contentbuilder
 • Solide hosting
 • Vakkundige support
Ik heb interesse in dit pakket

Op maat

in overleg

Heb je een uitdaging die niet binnen een van onze pakketten past? Daag ons uit! We denken graag met je mee en maken een voorstel op maat.
Bijvoorbeeld met:

 • Weergave productassortiment
 • Meertaligheid
 • Functionaliteiten op maat
Ik heb interesse in dit pakket

Zo gaan we te werk

maandag 22 juli
Kennismaking
We plannen graag een vrijblijvende kennismaking om jouw uitdaging te bespreken.
donderdag 25 juli
Voorstel
Je ontvangt een vrijblijvend voorstel op maat, op basis van een van onze pakketten en de bijbehorende marketingwerkzaamheden.
maandag 5 augustus
Kick-off
We gaan samen sparren over de online groei van jouw bedrijf. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Hoe onderscheid jij je van de concurrenten rest? Wat wil je uitstralen? Op basis hiervan gaan we aan de slag.
maandag 19 augustus
UX Design
Op basis van de briefing die we tijdens de kick-off maken, gaat onze UX Designer aan de slag met een vet ontwerp. Op dit ontwerp kunnen jullie uiteraard feedback geven. Na akkoord gaan we verder ;)
maandag 2 september
Start development
Als we allemaal tevreden zijn met het nieuwe design, gaat ons team aan de slag met de technische realisatie van de nieuwe website.
maandag 7 oktober
Content vullen
Na de technische realisatie kunnen we starten met het vullen van de content. Dat kan je zelf doen (met ondersteuning van ons) of wij doen dit voor je.
vrijdag 25 oktober
Afronding development
Op basis van de content gaat ons development team de website afronden en technisch gereed maken voor livegang.
dinsdag 5 november
Oplevering en livegang checklist
Tijd voor de oplevering en onze livegangchecklist. Uiteraard lopen we het resultaat eerst nog even samen door, zodat alle lichten op groen staan om te lanceren! We richten de meetbaarheid in en optimaliseren de content waar nodig.
donderdag 14 november
Livegang
Tot slot de livegang van de nieuwe shop. Dat vieren we natuurlijk met een lekker taartje ;). Ook na livegang staan we voor je klaar met support en technisch onderhoud.

Je website in eigen handen

Als ondernemer wil je mee met de markt, door in te spelen op kansen en dit snel kunnen vertalen op je website. Bijvoorbeeld als je een nieuw product wil promoten of je kennis over een technologische ontwikkeling wil delen. Dit regel je in het CMS (content management systeem) van je website. Wij hebben zelf een contentbuilder in WordPress gebouwd: een soort blokkendoos met verschillende elementen om elke pagina netjes en overzichtelijk op te bouwen. We werken bovendien zonder overbodige plugins, waardoor het voor jou makkelijk te begrijpen blijft. Daarnaast krijg je van ons een korte cursus om er zeker van te zijn dat je er mee overweg kunt.

Samen sparren?

Hosting, onderhoud & support

Ook na het opleveren van jouw website blijven we betrokken. We zorgen ervoor dat jouw website beschermd is, snel is en blijft en zich aanpast aan nieuwe ontwikkelingen (bijvoorbeeld een nieuw formaat telefoon). Zo hosten we je website op onze eigen server bij Shock Media, updaten we de techniek regelmatig en staan we voor je klaar bij vragen of kleine aanpassingen in de content. En mocht er een keer iets niet werken, dan lossen we het meteen op. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Samen sparren?

Maak je opdracht compleet met onze aanvullingen

Bij Growww helpen we bedrijven online groeien, zonder poespas. Met onze diensten zorgen we ervoor dat we samen trots worden op jouw online uitstraling.
Bekijk ons werk

Re-branding

Onze visual designers gaan graag voor je aan de slag. Dat kan een nieuwe huisstijl zijn op basis van een uitgebreid proces, maar ook "gewoon" een verfrissing van je bestaande huisstijl.

Content

Onze taalgoeroes strooien met rake teksten, terwijl onze designers de meest fraaie kunstwerkjes afleveren. Daarnaast hebben we professionele fotografen beschikbaar. Het praatje en plaatje versterken elkaar en resulteren in een authentieke uitstraling.

SEO & SEA

Google is hét startpunt van vele oriënterende en dus potentiële klanten. Zichtbaar worden in de zoekmachine kan op twee manieren; organisch & door middel van advertenties. Wij hebben alle specialisten in huis om jouw nieuwe website te laten scoren.

Ready to Growww?

Bij Growww zijn we niet alleen goed in wat we doen; we zijn een duurzame partner in jouw online groei. We denken actief met je mee, zorgen dat alles op jouw site klopt bij het verhaal dat je wilt vertellen en blijven betrokken. Met hosting op maat en experts in SEO, SEA en social advertising, zorgen we ervoor dat de doelgroep niet om jou heen kan. Laten we samen aan de slag gaan!

Of bel direct naar 0548 227600