Content

Jouw verhaal vertaald in rake teksten, in de juiste tone of voice, en met versterkend beeldmateriaal. Met waardevolle content weten onze contentspecialisten en visual designers de binding met je doelgroep te stimuleren en je bereik te vergroten.

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! šŸ˜
Growww contentspecialisten

De juiste taal, in de juiste vorm, op het juiste moment

Hoe val je op tussen al die bergen aan informatie die je online tegenkomt? En hoe geef je ze vervolgens ook nog eens een duwtje in de goede richting? Uitdagingen die onze contentspecialisten maar al te graag aan gaan tijdens het bedenken en tikken van webteksten, blogs, pay-offs, socialmediaberichten en mails. Maar dat niet alleen. Ook onze designers weten als geen ander hoe onze teksten het beste worden voorzien van versterkend beeldmateriaal.

woensdag 24 juli
Gezamenlijke kick-off
We starten met een gezamenlijke kick-off, waar jij direct kunt sparren met onze specialisten en je bedrijf kan laten zien.
dinsdag 30 juli
Content boost
Met de lezer en het doel voor ogen, gaan we aan de slag met doordachte woord-, lettertype-, kleur-, vorm- en beeldkeuzes. Alles kun je aan onze specialisten overlaten. Wanneer je dat wenst, verzorgen we ook de foto- en videografie.
woensdag 11 september
Start 4-wekelijks abonnement
Nadat alle lichten op groen staan, gaan we 4-wekelijks optimaliseren. Afhankelijk van de doelstellingen en wensen kunnen we verder groeien met nieuwe campagnes, vaste formats voor social media, webteksten en meer!
woensdag 6 november
Eerste evaluatie
Elk kwartaal plannen we een uitgebreide evaluatie, waarin we de doelstellingen, resultaten en kansen bespreken.

Content is key

Van het bedenken van creatieve formats, seizoensgebonden campagnes tot het beheren van je socialemediakanalen.Ā Wij adviseren welk type content het best aansluit bij jouw bedrijf maar bovenal bij jouw doelgroep.

Contentstrategie

Vanuit de contentstrategie doen wij een voorstel voor een praktisch plan, door samen te sparren komen we tot een definitieve planning voor de uitingen die geschreven en gedeeld gaan worden. Afhankelijk van de eigen wensen nemen we al het werk uit handen of beheren we de socialemediakanalen samen.

Teksten die raken

We duiken volledig in de wereld van jouw doelgroep, om zodoende relevante content te creƫren en daarin de interactie op te zoeken. Zo bouwen we aan echte binding met jouw (potentiƫle) klant. En dat in foutloos Nederlands, natuurlijk.

Beeld dat spreekt

Onze contentspecialisten werken nauw samen met onze visual designers om teksten te voorzien van het juiste, aanvullende en versterkende beeld. Zo zorgen wij ervoor dat het praatje en plaatje elkaar versterken en resulteren in een authentieke uitstraling.

Ready to Growww?

Wees welkom voor een kop koffie en ontdek wat content voor jouw bedrijf kan betekenen.

Of bel direct naar 0548 227600