SEO (Search Engine Optimization)

Google is in potentie een goudmijn, als je website op de juiste manier geoptimaliseerd is. Met SEO (Search Engine Optimization) trekken wij relevant verkeer naar jouw website. We pakken zoekwoordenonderzoek, contentoptimalisatie en technische aspecten grondig aan, en focussen daarnaast ook op het versterken van de autoriteit. Zo zorgen we ervoor dat jouw website de topposities in Google bereikt.

Samen sparren?
Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een Appje! 😁

Strategische aanpak

Voordat we starten, bekijken we zorgvuldig waar we onze tijd en geld in investeren. Altijd eerlijk en transparant. We analyseren wat jouw bedrijf nodig heeft en ontwikkelen de beste strategie. We doen dit altijd met een open boek: geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Samen pluizen we uit wat jouw bedrijf precies nodig heeft om te groeien. Je krijgt van ons eerlijk advies, zodat je altijd de beste keuzes kunt maken. Zo werk je met ons samen op basis van vertrouwen en duidelijkheid, waarbij we samen streven naar de beste resultaten voor jouw onderneming.

We beginnen altijd met een zoekwoordenonderzoek en een analyse van jouw huidige webshop of website. We analyseren welke termen jouw doelgroep gebruikt op Google en hoe vaak er op deze woorden wordt gezocht. Op basis daarvan stellen we een strategie op die ervoor zorgt dat jouw website gevonden wordt door de juiste mensen.

SEO Boost - Basis

€ 1.500,-
 • Kick-off
 • Technische analyse
 • Zoektermanalyse
 • SEO Strategie
 • Inrichting dashboard
 • 8 uur optimalisatie
Ik heb interesse in dit pakket

SEO Boost - Uitgebreid

€ 2.500
 • Kick-off
 • Technische analyse
 • Zoektermanalyse
 • SEO Strategie
 • Inrichting dashboard
 • 16 uur optimalisatie
Ik heb interesse in dit pakket

4-wekelijks

Vanaf € 495
 • Monitoring en Bijsturing
 • Minimaal 3 uur optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Kwartaal evaluatie
Ik heb interesse in dit pakket

Zo gaan we te werk

woensdag 24 juli
Gezamenlijke kick-off
We starten met een gezamenlijke kick-off, waar jij direct kunt sparren met onze SEO specialist en je bedrijf kan laten zien aan onze klantmanager.
vrijdag 2 augustus
SEO Boost
Tijdens deze boost werken we een heldere strategie uit en vertalen we deze naar een duidelijke actielijst. Wanneer nodig gaan we bijvoorbeeld ook aan de slag met een nieuwe menustructuur of een content training voor jou en je team.
woensdag 11 september
Start 4-wekelijks abonnement
Nadat alle lichten op groen staan om te groeien gaan we 4-wekelijks optimaliseren. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met de actielijst, het ontwikkelen van content, doorvoeren van technische verbeteringen en linkbuilding.
vrijdag 8 november
Eerste evaluatie
Elk kwartaal plannen we een uitgebreide evaluatie, waarin we de doelstellingen, resultaten en kansen bespreken.

Jouw website bovenaan in de zoekmachine

Met Growww ga je voor online groei, zonder poespas. Helder, nuchter en effectief. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online groeit op een manier die werkt. Geen gebakken lucht, maar een praktische en resultaatgerichte aanpak.

Content

Met de juiste zoekwoorden en intenties in de hand, optimaliseren we jouw content. Dit betekent niet alleen dat we teksten schrijven die Google leuk vindt, maar ook jouw doelgroep. Content die echt antwoord geeft op hun vragen, hen verleidt om door te klikken en hen uiteindelijk klant maakt.

Techniek

Een snelle en technisch goed functionerende website is essentieel. We zorgen dat jouw site voldoet aan de laatste technische eisen van Google. Denk aan laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, en een logische sitestructuur.

Autoriteit

Wij zetten ons in om een stevig netwerk van kwalitatieve backlinks op te bouwen, wat de autoriteit van jouw domein flink verhoogt. Dit doen we door actief samenwerkingen aan te gaan met partners die echt relevant zijn voor jouw branche.

Ready to Growww?

Wees welkom voor een kop koffie en ontdek wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen.

Of bel direct naar 0548 227600